miranda1Адрес на Малко сугестопедично апартаментче:

ул. Гурко 62А, ет. 2, София

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

тел: 0888 469 951

Здравейте,

Аз съм Милена - Миранда Травълуайз и Ви каня да повярвате в себе си, в английския и във вашето бъдеще! Имам над 20 години опит като преводач, преподавател и педагог. А сугестопедията? Тя преобърна всичко! Истински доволните хора и голямата ефективност в научаването на езика ме накараха да се занимавам само с това. Аз съм убедена в метода и виждам резултатите всеки ден с моите курсисти. Затова и те проговарят със самочувствие и увереност само за 12 дни.

Има ли чудеса и ще станете ли перфектния лингвист за 12 дни? Моят курс не си поставя такава цел. Съзнанието и всяка личност са наистина чудо. И моята цел е да проговорите и да натрупате достатъчен речников запас, за да освободите ума си от оковите на собствените му страхове от чуждия език. И винаги успявам, независимост от възрастта и уменията на курсиста. След курса вие наистина говорите английски, дори сънувате на английски. Вече нищо не може да ви спре да разширявате знанията си по английски, като четете редовно, говорите редовно, пътувате и ползвате езика. 

В моето Малко Сугестопедично Апартаментче, ще откриете истински контакти, невероятно забавление, много самочувствие и вяра в себе си. Всичко това без скъпи терапии, селфмотиватори и безкрайни семинари. И това е само началото. А английският се случава между другото сякаш на игра, като истински бонус и то какъв!